Navigacija

Ar norėtūmėte Galactic Warfare mod'o serveryje?

Taip

Ne

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Prisijungusių svečių: 1
 Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 1,696
Naujas narys: eimukas111

Vartotojų istorija:

eimukas111 11:41:48
Dozas 21:45:35
andreika1 23:54:07
bumbum  1 Diena
bifiux  1 Diena
SimmaZ  1 Diena

TDM Serveris COD4
Serverio adresas:
193.46.83.51:28960
Žaidimo tipas:
Team Deathmatch
Žaidėjai:0/23
Map:Broadcast
Broadcast
Žaidėjai serveryje:
Temos peržiūra
callofdutyworld.lt - Lietuviškas Call of Duty™ portalas | Visa kita | Sportas
Autorius Auto/Moto sportas
Sonicas
Narys
Nario avataras

Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 28.11.08
Parašyta 20-03-2009 01:17
Sveiki, pamaniau kad butu idomu suzinoti koks auto/moto sportas vyrukams patinka? F1, WRC, WTCC, SBK, MOTOGP ar kokios kitos legalios o gal ir nelabai smiley lenktynes (DRAG, DRIFT ir t.t.)? Gal patys dalyvaujat ar vairuojat kazka neiprasto ka galetumet su kitais pasidalinti?

Kaip temos pradininkas, tai turiu prisipazinti kad sergu nepagydoma (bent jau kol kas) liga vadinama - britva. Esu turejes keleta, taip pat esu turejes avarija po kurios si liga buvo praejusi. Deja tik 1 metams. smiley Kadangi siuo metu garazas tuscias, tai lieka tenkintis MOTOGP ir SBK (nors jas sunku tiesiogiai pamatyti) varzybomis.

Pradziai tiek... Idomu butu suzinoti kitu nuomone! smiley
Autorius RE: Auto/Moto sportas
xvitalka
Narys
Nario avataras

Vieta: pnvz
Įstojęs: 24.06.08
Parašyta 20-03-2009 12:20
Turejau britva, Yamaha. 1.1 litro dochinis varyklis. Senute britvute, bet leke kaip isprotejusi smiley Kai nusipirkau, buvo ankstyvas pavasaris. Tai reikejo is Pnvz i Zarasus varyt. 160 km pralekem su draugeliu labai greitai, bet kai sustojom prie namu, kokioj pozoj sedejom, tokioj ir nulipom smileysmiley Susalom, kojos rankos uztirpo. Draugeliui tai dar nieko, jis uz manes sedejo smiley Na kaip ir visu britvu lemtis smiley Tas pats draugelis ir sudauze pries kelis metus smiley

Redaguotas xvitalka 20-03-2009 13:42
http://eblan.clan.su
Sonicas
Narys
Nario avataras

Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 28.11.08
Parašyta 20-03-2009 13:56
nu siaip tai mano nuomone tai su cioperiu gali dzinsus uzsidejes vazinetis ant 100 gal siek tiek daugiau... bet su britva tai, asmeniskai as, tai be aprangos niekada nelipdavau... zinau save ir zinau draugus su kuriais lakstydavau... ramiai kazkaip neiseidavo smiley
joa lemtis tai pritariu kad daugumoj atveju vienoda. smiley Turejau '03 yamaha r6 kuria pirkau '04 metais... smagus aparatas... tai pirma sezona mokinausi... o antrais metais tai vasaros pradzioj nuo kelio nuskridau ant 180 km/h smiley apsaugos isgelbejo... tik koja susilauziai nestipriai...
praita vasara tai su draugu buvom pasieme '07 suzuki gsx-r 1000... o ten tai zveris! smiley 5 secundes ir 200 km/h smiley nu bet vasaros pabaigoj atsitiko tavo variantas... gerai kad irgi be dideliu traumu smiley

bet nz kai kuriuos atbaido pavojus, traumos ir pasekmes... deja as ne vienas is tu zmoniu smiley smileysmileysmiley
xvitalka
Narys
Nario avataras

Vieta: pnvz
Įstojęs: 24.06.08
Parašyta 20-03-2009 17:41
Na manes neatbaido greitis ir britvos smiley Paprasciausei as teisiu mocui neturiu smiley Seip skraididavau smiley Na ir dabartines krizes, biskiuka surimtejau gal smiley Ir panasei smiley

http://eblan.clan.su
Deficitas
Administratorius
Grupė:VIP
Nario avataras

Vieta: Kaunas
Įstojęs: 10.01.08
Parašyta 20-03-2009 17:59
Pas mane ta pati sutuacija su teisėmis - jų neturiu. Vis neprisiruošiu išsilaikyti, o noras yra labai didelis, patinka "britvos", noriu turėt, tačiau kolkas tai tik svajonė smiley Nors tikrai žinau, kad tai tikrai pavojingas malonumas, reikia viską daryti su protu, bet jei jau man su automobiliu kartais sunku susitvardyti, tai su motociklu bijau kad ilgai nepavažinėčiau. Šiaip, automobilių sportu neužsiėmu, tai tikrai labai brangus malonumas, o apie tai svajoti, žinoma svajoju. Kad tai nors kiek kompensuotų, įsigyjau galingą automobilį, su kuriuo Kaune karts nuo karto, kai gera nuotaika, "pastatau skersą" smiley

Yra BMW ir yra kiti automobiliai....
rimvvis www.calllofdutyworld.lt
serioga
Narys
Grupė:VIP
Nario avataras

Vieta: DUDOS
Įstojęs: 28.02.08
Parašyta 20-03-2009 18:18
Aš tai mėgstu rally pas mus kasmet žiema viksta visagino ralis dar winter rally utena tai yra i ka pasižiūrėti...smiley O britvos tai kažkaip man neprieširdies net nzn kodėl jau geriau su kokia masinike su rankiniu pakvailiot, o dar po 2 savaičiu teises turečiau ušsilaikit, o tada tai bus... smiley

sniper elite smiley
serioga03
Peršokti į forumą:
Reklama
Top Call of Duty Sites
Forumo pranešimai
Nauji pranešimai
Call of Duty: Modern...
Rekordai
Juodas ekranas ir STOP
COD 4
Kaip nusipirkti pigi...
Top pranešimai
Turnyrai [268]
Rekordai [178]
youtube vaizdeliai [95]
Torrent.lt [83]
Siulykit [70]
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

Dozas
08/02/2010 15:06
Laukiam Galactic Warfaro smiley

buginis
30/01/2010 19:59
Atinaujink direxa lole(mstrboyz)

Mataz
28/01/2010 16:33
smiley

Lithuania
27/01/2010 22:56
Kurk tu turnyra neklausinejas ka veikiam ;D